Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Taylor Swift
Foto: Instagram / @taylorswift

Així és la festa pels fanàtics de Taylor Swift que se celebra Barcelona

La Sala Plataforma acull l'esdeveniment per escoltar i ballar al ritme dels nous àlbums de l'artista

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El passat 2023 va ser l'any de Taylor Swift: l'estatunidenca va trencar diversos rècords amb la gira 'The Eras Tour' i es va convertir en l'artista més escoltada del món a Spotify, amb 107,7 d'escoltes mensuals. Si el 2023 va ser l'any de la cantant, aquest 2024 no s'espera que sigui diferent. L'artista ha tornat als escenaris per començar la part europea de la seva gira i, no només ha llençat 'The Tortured Poets Department', l'àlbum que els seus fans tant esperaven, sinó que n'ha tret dos. El darrer treball de Taylor Swift ha anat acompanyant d'un disc 'germà' sota el nom 'The Tortured Poets Department: The Anthology'.

Per celebrar les 30 noves cançons de l'artista, la Sala Plataforma de Barcelona tornarà a acollir el Taylor Fest Bcn, una festa temàtica dedicada en exclusiva a la cantant de Pensilvània. L'esdeveniment se celebrarà el dissabte 4 de maig i donarà el tret de sortida a les 17.30 h, quan començarà a sonar el primer tema del nou àlbum. La festa serà com una mena de 'listening party' on tots els 'swifties' podran ballar al ritme dels nous temes de l'artista. Les entrades ja estan disponibles per 16 euros a la pàgina web de la Sala Plataforma.

@taylorfestbcn_ Solo dos días para volver a un espacio lleno de swifties que viven la música igual que tu ❤️‍🩹 Aún quedan entradas disponibles! Os esperamos🫶🏻 #taylorswift #swifties #taylorfest #taylorswifttok #taylornation ♬ original sound - Taylor Fest Barcelona

Altres festes temàtiques a Barcelona

Les festes temàtiques com la de Taylor Swift no és un fenomen que ha arribat nou a la ciutat, sinó que hi ha clubs que organitzen aquest tipus d'esdeveniments des de fa dècades. Des de 2009, El Dirty de Razzmatazz organitza una festa cada dimecres sota una temàtica diferent que convida a tothom a anar disfressat, tot i que no és un requisit obligatori per poder-hi entrar. El pròxim dimecres 8 de maig, la sala organitzarà l'Eurovisió Party, una festa pels fanàtics del concurs europeu i, el diumenge 19 de maig, el Dirty organitzarà una festa extra pels amants de High School Musical, una de les trilogies adolescents més icòniques de la dècada de 2010.

Si sou especialment fans de l'època de Disney Channel, el pròxim 15 de maig, el Club Estraperlo de Barcelona acollirà la 'Fiesta Fantasía', una festa on només sonaran cançons de les pel·lícules del canal de televisió i dels clàssics de Disney. L'esdeveniment donarà el tret de sortida a mitjanit i no s'acabarà fins a les sis de la matinada, sis hores en què només sonaran temes relacionats amb la temàtica i on també hi haurà una sala de karaoke oberta a tothom.  

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat